Det lönar sig med Equity Prova vår priskalkylator

Equity för...

Vårt system och våra tjänster är utformade för att passa många olika målgrupper och behov, läs mer om hur Equity fungerar för dig.

Företagsledare

Vi vill ta ansvar för att ge dig god likviditet genom snabba betalningar. Vårt fokus är att träna dina kunder att betala i tid. Vårt system ger alltid både dig och dina kunder en bra överblick över utestående fordringar.

Gäldenär

Vi gör det enkelt för betalaren att få en överblick och påminnelser om det belopp som ska betalas. Inloggning i vårt system ger gäldenären tillgång till alla fakturor och därmed full kontroll över förfallodagar.

Redovisningsansvarig

Vårt system är fullt integrerat med marknadens bästa bokföringssystem. Vi stöder multi-inloggning som gör det möjligt att få en överblick över flera företag samtidigt. Full spegling av reskontran gör att du alltid har en bra överblick.

Filial/Koncern

Vårt system stöder multi-inloggning. Detta gör lösningen optimal för filialer och koncerner. Här kan du enkelt se en översikt utan att behöva klicka på varje avdelning eller företag. Våra helautomatiserade uppföljningssystem säkerställer att kunden inte glöms bort även i de största företagen.

Integrationspartners

Vill du utöka ditt finansiella system med vår suveräna lösning för uppföljning av betalningar? Vi är redan fullt integrerade med några av marknadens bästa bokföringssystem och letar alltid efter nya partners. Kontakta oss för att prata om integrationer.

Låt oss prata lite

Hör av dig, så pratar vi om hur vi kan lösa dina behov kring betalningsuppföljning, inkasso eller finansiering.

Hör av dig

Våre funktioner

Betalning ska vara friktionsfri. Oavsett om det händer vid förfallodatum, eller att det behövs några extra dagar. Och allt ska ske helt automatiskt så att du kan fokusera på det som verkligen kräver din uppmärksamhet. Därför är vi leverantörer av betalningsuppföljning, inkasso och finansiering.